Lajme

COP 22: REC i bashkohet si kontribues
Nëntor 08, 2016

COP 22: REC i bashkohet si kontribues

Ndryshimet klimatike përbëjnë një kërcënim thelbësor për gjithçka që ne duam. Ndikimet tashmë po ndihen në shumë komunitete dhe ekosisteme anembanë botës. Mes kërkimeve të konsiderueshme dhe diskutimeve të politikave mbi mënyrën se si ndryshimet klimatike po ndikojnë...

Lexo më shumë
Mjedisi spitalor dhe manaxheri i mbetjeve
Nëntor 03, 2016

Mjedisi spitalor dhe manaxheri i mbetjeve

Mirë se vini në botimin e buletinit informativ të Tetorit 2016 të MS & MM, buletini informativ i projektit BE-MMKSH. Aktualisht, në periudhën e fundit 3-mujore të projektit, ne jemi duke punuar mbi një plan shpërndarjeje dhe përdorimi të rezultateve të projektit, duke u përpjekur gjithashtu të rrisim...

Lexo më shumë
Turi çiklistik i Ambasadorit drejt organizatave mjedisore
Nëntor 01, 2016

Turi çiklistik i Ambasadorit drejt organizatave mjedisore

Në datën 1 nëntor, në kuadër të vizitës së Ambasadorit të Suedisë Z. Johan Ndisi në Shkodër u organizua një xhiro ndërgjegjësuese me biçikleta. Ky është aktiviteti i parë i Ambasadorit ku në kuadër të këtyre udhëtimeve, ai do të vizitojë projektet...

Lexo më shumë
Kur udhërrëfyes është SoTours
Shtator 26, 2016

Kur udhërrëfyes është SoTours

Eksplorimi i kënaqshëm i peizazhit natyror, lind nevojën për informacion të plotë për vendin që vizitohet dhe siguri maksimale përgjatë rrugëtimit. Të shtunën e fundit e shtatorit, Qendra Rajonale e Mjedisit (REC) Shqipëri, sëbashku me përfaqësues të Ambasadës Sllovake në...

Lexo më shumë
Transport inteligjent - Ekonomi e fortë
Shtator 23, 2016

Transport inteligjent - Ekonomi e fortë

Çdo gjë në jetë ndodh jashtë makinës suaj. Të lëvizësh sa më shpesh pa makinë është jo vetëm në të mirën e individit por edhe të brezave që do vijnë. Edhe nëse nuk mendojmë për brezat e ardhshëm, është e sigurtë që ata nuk do të na...

Lexo më shumë