Lajme

REC jep deklaratën në COP21 në Paris
Dhjetor 10, 2015

REC jep deklaratën në COP21 në Paris

Deklarata e prezantuar nga Marta Szigeti Bonifert, Drejtore Ekzekutive e Qendrës Rajonale të Mjedisit për Evropën Qendrore dhe Lindore (REC), COP21, Paris, 8 Dhjetor, 2015 Të nderuar bashkë-drejtues të seancës , Ministra, Delegatë, Zonja dhe Zotërinj, Do të doja të filloja duke falenderuar Qeverinë e...

Lexo më shumë
Mjedisi Sot 148 - Mjedisi prioriteti i heshtur
Nëntor 23, 2015

Mjedisi Sot 148 - Mjedisi prioriteti i heshtur

Muajt e vjeshtës sjellin rënien e temperaturave dhe drithërimën e vlerësimit të rradhës së Komisionit Europian për vendin gjatë vitit të fundit. Shumë rendën pas frekuencës së përdorimit të termave të tillë si “korrupsion” dhe “dekriminalizim” të...

Lexo më shumë
Pyjet në tranzicion: Vlerësimi i gjendjes së pyjeve (1990-2014)
Nëntor 12, 2015

Pyjet në tranzicion: Vlerësimi i gjendjes së pyjeve (1990-2014)

Qendra Rajonale e Mjedisit- REC Shqipëri, në kuadrin e Programit «Mbështetje për Organizatat Mjedisore të Shoqerisë Civile në Shqipëri 2012-2015, SENiOR-A » i financuar nga Qeveria Suedeze, prezanton Raportin “Vlerësimi i gjendjes së Pyjeve për periudhën 1990-2014” . Gjetjet që prezanton...

Lexo më shumë