Lajme

Një copëz lagunë vjen në Tiranë
Prill 25, 2019

Një copëz lagunë vjen në Tiranë

Dhuratat e natyrës për planetin tonë janë miliona lloje. Për fat të keq, qeniet njerëzore kanë dëmtuar në mënyrë të pakthyeshme ekuilibrat e natyrës dhe si rezultat, bota po përballet me shkallën më të lartë të zhdukjeve të llojeve që prej kohës së...

Lexo më shumë