Lajme
 
Dëgjesë publike për hidrocentralet e vegjël
21 Mars 2017

Problematiikat mjedisore dhe sociale që shkakton ndërtimi i HECeve të vegjël mbeten shqetësim për shumë komunitete në zonat ku do të kryhen...

Mjedisi Sot 152 - Kujdesu për konsumin tënd!
28 Shkurt 2017

Loreta Hysa REC Shqipëri “Mos e ler kafshatën e fundit, se është gjynah!”. Me siguri kjo të kujton shprehjen e gjysheve dhe fuqinë që... 
Raporti i Gjelbër 2016
15 Shkurt 2017

Green Recycling Sh.p.k, kompania me të cilën bashkëpunojmë për mbetjet e zyrës, na bëri me dije Green Report 2016, prej nga duam të ndajmë me ju se përgjatë vitit 2016 duke...


 
Ministri shqiptar i Mjedisit përshëndet transparencën e PRTR
24 Janar 2017

Më 24 janar 2017, si rezultat i një bashkëpunimi të ngushtë me Qendrën Rajonale të Mjedisit me mbështetjen e Ministrisë Federale Gjermane për Mjedisin, Mbrojtjen e Natyrës,...


 
Sfidat urbane dhe qytete të qëndrueshme: Udhëzues për mësuesit
14 Dhjetor 2016

Ajo çfarë po ndodh në qytetet tona është shumë e rëndësishme në axhendën e zhvillimit të qëndrueshëm, dhe edukimi është jetësor në arritjen e një ndryshimi për një...


 
Sistemet arsimore të rajonit përballë sfidave të zhvillimit të qëndrueshëm
12 Dhjetor 2016

Që prej vitit 2016, Qendra Rajonale e Mjedisit (REC) është duke zbatuar projektin rajonal SEEDLING i cili ka si qëllim përfshirjen e Objektivave të Zhvillimit të Qëndrueshëm në...


 
“24 ORË REALITET” një “festë” për mjedisin
7 Dhjetor 2016

“24 ORË REALITET” një “festë” me fokus ndryshimet klimatike përmes transmetimeve direkte nga e gjithë bota, bashkoi në një rrugëtim me destinacion të përbashkët,...


 
Më shumë lajme